Services (NL)

Services

Passe-Parvous – You’re holiday home.

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent in het huren van één van onze vakantieaccomodaties! Naast het feit dat wij luxe huizen verhuren in onze prachtige streek, heeft Passe-Parvous nog veel meer te bieden.

Vakantie is namelijk genieten, beleven, samen zijn, plezier en het maken van mooie herenneringen. Wij willen dat u, als gast, optimaal kan genieten van de ultieme vakantie.

Wat mag je als gast verwachten?

Bij aankomst bij uw vakantieaccomodatie zorgen wij voor een warm welkom met een persoonlijke touche, zodat uw vakantie meteen goed begint. Daarnaast kunnen wij u begeleiden met tips uit de streek. Jantine is opgegroeid in het prachtige Zeeuws Vlaanderen en weet zij de beste tips op het gebied van restaurants, heerlijke plekjes om tot rust te komen en leuke lokale winkeltjes die zeker het bezoeken waard zijn.

Bovendien kunt u als gast kiezen voor de volgende services om uw vakantie nog verder te ontzorgen:

  • Een boeket bloemen bij aankomst als verrassing voor uw man, vrouw of een ander persoon die dat verdient.
  • Uitgebreid linnenpakket 
  • Broodjesservice, de beste broodjes uit West Zeeuws Vlaanderen en het mooiste van al u kunt zelf het assortiment samenstellen
  • Boekbare activiteiten.Beleef en ontdek Zeeuws Vlaanderen op unieke manieren. Is het weer iets minder of even toe aan iets anders? Geen probleem wij staan voor u klaar! Denk hierbij aan de mooie streek te ontdekken in een kano, electrische solex of een rondleiding bij een lokale bierbrouwerij.
  • Wij bieden de mogelijkheid om kinderanimatie te huren in blokdelen.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u en uw gezelschap verrassen.

services
services
services
services
services

                                                                                                                                         

Voor vragen over onze service: contactformulier