Hulp nodig?

Watersporten, actief de polders verkennen en meer

Ontketen uw avontuurlijke geest met de opwindende sportmogelijkheden in en om Cadzand-Bad. Deze bruisende kustbestemming biedt de perfecte omstandigheden voor een adrenaline-verhogende ervaring ter land of op zee.

Cadzand-Bad is niet alleen een plaats van serene schoonheid, maar ook een hotspot voor watersportliefhebbers. Of u nu een doorgewinterde surfer bent of voor het eerst de golven wilt trotseren, de uitgestrekte wateren van de Noordzee bieden een onvergetelijke ervaring. Laat u meeslepen door de wind en golven, en ontdek waarom Cadzand-Bad de ultieme bestemming is voor watersportavonturen in Zeeland. Strandpaviljoen Moio Beach biedt verschillende mogelijkheden voor wind- en watersporten. Dit varieert van de huur van de materialen tot volledige begeleiding tijdens uw activiteiten. Geschikt voor vele leeftijden. 

Gaat u liever op ontdekkingstour in de prachtige natuurgebieden en polderlandschappen in Zeeuws-Vlaanderen dan kunt u kiezen voor actieve wandelingen, ontspannen fietstochten of meer avontuurlijkere mountainbike trails. 
Neptunus Tweewielers aan de Boulevard de Wielingen in Cadzand-Bad heeft een uitgebreid assortiment fietsen voor jong en oud te huur. Ook de trapkarren zijn een ware hit om actief de omgeving te verkennen. We adviseren u om op voorhand te reserveren. 

Buitengewoon actief organiseert gedurende het jaar verschillende actieve arrangementen voor gezinnen, vriendengroepen en familiedagen. Arrangementen dienen gereserveerd te worden.