Hulp nodig?

Ontspanning en wellness en een luxe verblijf in Cadzand-Bad

Ontspannen, ontzorgen en genieten van alle luxe die Cadzand-Bad biedt. Dat is het ultieme gevoel van vakantie en met onderstaande tips wordt uw vakantie een onvergetelijke ervaring van pure verwennerij. 

In B. Spa & Wellness in hotel De Blanke Top dompelt u zich onder in de elementen. Kom tot rust, hernieuw uw energie of geniet van het adembenemende uitzicht over het strand tijdens uw saunabezoek. Deze spa & wellness biedt een uitgebreid programma en is dagelijks geopend. Op de website van hotel De Blanke Top vindt u meer informatie over de mogelijkheden. 

In de maanden juli en augustus kunt u ook kiezen voor een ontspannen yogasessie op het strand met Dru Yogastudio Sangha. 

Genieten strekt zich uit tot elk detail van uw verblijf

Door te kiezen voor een verblijf via Passe-Parvous strekt het ontspannen zich uit tot elk detail van uw verblijf. Onze luxe accommodaties zijn niet alleen een plaats om te verblijven, maar een belichaming van elegantie en comfort. Hier kunt u ontwaken met het geluid van de zachte golven op de achtergrond, genieten van een ontbijt op een zonovergoten terras, en de dag afsluiten in een weelderig bed dat garant staat voor een diepe, rustgevende slaap. Bij Passe-Parvous is elk moment een gelegenheid om de verfijning en het unieke karakter van Cadzand in volle luxe te ervaren.