Hulp nodig?

Uitstapjes met kinderen

Zeeuws-Vlaanderen biedt zomer en winter een scala aan mogelijkheden om er lekker op uit te trekken met de kinderen. 

U hoeft Cadzand niet uit om een onvergetelijke dag met het hele gezin te beleven. Ga op pad met een schepje, emmer en zeef en zoek haaientanden op het strand van Cadzand of koop een prachtige vlieger en laat deze zo hoog mogelijk vliegen. Heeft u de mogelijkheden van uitstapjes bij Knokke Boat al ontdekt? Reserveer een vaartocht om zeehonden te spotten of trotseer met het hele gezin de golven van de Noordzee tijdens wavekarting. 

In Groede vindt u het speel- en bunkerpark "Groede Podium". Dit park is vrij toegankelijk en vertelt niet alleen het verhaal van de Tweede Wereldoorlog, maar biedt ook speelplezier op de natuurlijke speeltoestellen. Een handdoek of extra setje kleding kan handig zijn. 

Wilt u zelf genieten van een ontspannend drankje op een zonnig terras en de kinderen heerlijk laten spelen dan kiest u voor een uitstapje naar De Vijf Weeghen in Nieuwvliet. 

In de zomermaanden biedt het maisdoolhof op de boerderij Het Klinket in Schoondijke jong en oud veel plezier. Of kiest u voor één van de andere activiteiten zoals klompengolf? Is het kouder of regent het.... dan brengt u een bezoek aan het landbouwmuseum op het erf van Het Klinket. 

Ook het museum Bizarium in Sluis is een aanrader als het weer even tegenzit. In het Bizarium valt u van de ene verbazing in de andere. De uitvindingen die hier tentoon gesteld worden gaan iedere verbeelding te boven. 

Buitengewoon Actief biedt diverse mogelijkheden voor uitstapjes met het hele gezin. Op de website worden verschillende arrangementen aangeboden zoals kanotochten langs de Zeeuws-Vlaamse weilanden.

Ten slotte is een uitstapje over de grens ook erg leuk. Zowel in Knokke, Brugge als Gent zijn diverse uitstapjes met kinderen mogelijk. Wat dacht u van een bezoek aan het chocolademuseum of het frietmuseum in Brugge of een rondvaart door de grachten van Gent?