Hulp nodig?

De natuurlijke pracht van Breskens tot Cadzand-Bad

Beleef de serene pracht van West Zeeuws-Vlaanderen, een juweel aan de Zeeuwse kust. Geniet van de uitgestrekte stranden, ontspan in de natuurlijke duinlandschappen en ontdek de unieke charme van deze kustbestemming

Welkom in onze streek waar u langs de hele kust van Breskens tot Cadzand-Bad de meest prachtige natuur ontdekt. 

Op deze pagina nemen we u mee langs de prachtige kustlijn, waar u kunt genieten van een frisse zeebries, idyllische duinpannen en de meest indrukwekkende zandkastelen. Ontdek de charme van Cadzand-Bad, de enige Nederlandse zeebadplaats met de status van heilzame zeebadplaats, en laat je inspireren door de lokale flora en fauna in natuurgebied 't Zwin. Of je nu een ontspannen dag op het strand wilt doorbrengen of op zoek bent naar een uniek fossiel, Cadzand-Bad heeft voor ieder wat wils​. Cadzand-Bad is een unieke bestemming waar luxe en natuurlijke schoonheid hand in hand gaan.  

Dwaalt u zeker ook eens wat verder af want langs de hele kustlijn vindt u de mooiste natuurgebieden. Wandel tussen de koeien of sluip tussen de bomen en ontdek vogels in de Verdronken Zwarte Polder in Nieuwvliet of laat u verwonderen door de manier waarop zee en land vloeiend in elkaar overlopen in Waterdunen nabij Breskens. Een grote hoeveelheid vogels en planten maakt iedere wandeling in Waterdunen een ware ontdekkingstocht. 

Langs de hele kustlijn vindt u tal van strandpaviljoens waar u neerstrijkt voor een welverdiende pauze. Zomer en winter geniet u op de strandpaviljoens van een koude verfrissing of dampende kop koffie om te genieten van de kostbare tijd die u samen met uw gezin, familie of vrienden doorbrengt in onze prachtige streek. Kijk ook zeker eens verder in de gevarieerde menukaarten, want deze strandpaviljoens zijn ook de betere restaurants.  Meer informatie daarover vindt u onder de categorie "Culinair".