Hulp nodig?

Winkelplezier in Sluis, Breskens of over de grens bij onze zuiderburen

Ontdek Sluis, een charmante mix van historische rijkdom en moderne winkelervaringen. Wandel langs de vestingwerken en verken de unieke winkels en lokale gastronomie die deze Zeeuwse stad te bieden heeft.

Sluis is niet zomaar een stad; het is een bestemming waar geschiedenis en hedendaags winkelplezier elkaar ontmoeten en dat 7 dagen per week! Duik in de rijke historie van Sluis, verken de unieke winkels en proef de sfeer van de lokale restaurants. 

Tijdens uw vakantie in Cadzand-Bad is het zeker aan te raden ook eens de grens over te gaan. Winkelen bij onze zuiderburen biedt veel mogelijkheden. Kiest u voor het mondaine Knokke, het historische centrum van Brugge met een mix van langgevestigde en moderne winkels of één van de winkelcentra in Gent? 

Bent u in Breskens? Breng dan zeker een bezoek aan Cocoon, een leuke boetiek die kleding en lifestyle op een geweldige manier combineert. Zodra u hier binnenstapt proeft u de ongedwongen sfeer en gezelligheid waar zowel de eigenaressen zelf, als hun team waar ze al jaren mee samenwerken, u graag van dienst zijn.